Kasvattien tuloksia 2022

On tullut aika kiittää Middle River's-kasvattien omistajia Vuodesta 2022 ����

Vuosi on ollut monelle aktiiviselle noutajien koelajeja harrastavalle ihmiselle haastava. Koronan jälkeen NOME-B kokeet täyttyivät ja useita kasvatteja jäi varasijoille odottelemaan. Koira kun on treenattu kuntoon ja mieli ylempiin luokkiin on kova, niin pistäähän se harmittamaan.
Jotta kokeita pystyttäisiin järjestämään niin jokaiseen kokeeseen tarvitaan aktiivisia toimitsijoita. Aina ei tarvitse olla täyttä taitoa, vaan jokaiselle kyllä löytyy jokin tehtävä varmasti. Kun toimit toimitsijana niin paremmin saat paikan myös kokeesta koirallesi, joten innokkaasti vaan töihin talkoilemaan.
��������Olen ylpeä teistä kaikista, jokaisesta nollasta, kolmosesta, kakkosesta kuin ykkösestäkin. ��������
Kaikki nämä tulokset tietävät useita työtunteja oman vuffen kanssa. Se tietää pitkiä kriisi- ja onnistumispuheluita treenikavereille, autolla ajelemista säässä kuin säässä, varpaat jäässä, kädet kylmänä tai hiki virtaa ja silmälasit huurtuu ���� kelien armoilla, mutta rakkaudesta lajiin.
Monelle meistä ja ainakin minulle koiran kanssa treenaaminen, on ollut todella tarpeellinen henkireikä, muutoin niin kummallisesti muuttuneessa maailmassa. Haluan sanoa kaikille teille suuret kiitokset vuodesta 2022.
Uskomaton määrä hienoja tuloksia.

Alle kokosin Middiksien tuloksia ja toki startteja per koira voi olla paljon enemmänkin, mutta toivottavasti onnistuin kokoamaan kasvatin parhaan tietyssä koelajissa kuviin. Kamalaa jos unohdin jonkun ��(anteeksi). Middikset ovat tahkonneet tuloksia myös näyttelyssä ja muissakin lajeissa, kiitos niistäkin.

Toivon todella, että vuonna 2023 saamme enemmän koepaikkoja myös Middiskoirille.
Muistathan merkata ylös kalenteriin tulevat Middistreenit ja muista ilmoittautua - nopeat syövät hitaat. ��❤️
It's breeding, it's training and it's something unknown, Kennel Middle River's ��
NOME-A
Middle River’s Gun Ironman NOME-A SM 3.sija, tämän lisäksi 2*A1, ja 1*A3, sekä 1*vara-SERT

NOME-B
ALO1
Middle River’s Minibelle
Middle River’s Sky of Arizona
Middle River’s Sky of Colorado
Middle River’s Gun Icy Champagne
Middle River’s Gun Elvira
ALO2
Middle River’s Gun Koral
Middle River’s Minimum
Middle River’s Sky of Alaska
Middle River’s Infinity Girls
ALO3
Middle River’s Gin Little Wings
Middle River’s Gun Hubbabubba
Middle River’s Gun Khaleesi
iddle River’s Sky of IowaAVO1Middle River’s Full House to Kinship Middle River’s Gun Fast´N´Furiours AVO2Middle River’s Gin LaneMiddle River’s Gun Hocus Pocus AVO3Middle River’s Gin Lover Middle River’s Gun Impressive Boss VOI1Middle River’s Gun Ironman Middle River’s Gun Kara VOI2NOME-B SM Middle River’s Gun Calvados Middle River’s Gun Dynamite VOI3Middle River’s Gin to Capitain NOWTALO1 Middle River’s Full House to Kinship Middle River’s Gin Capitain Middle River’s Fast`N`Furiours Middle River’s Gun Icy Champagne ALO2Middle River’s Barking Mayhem Middle River’s Gun Infinity Girl Middle River’s Minnie May AVO1Middle River’s Gin Lane Middle River’s Gun Dynamite Middle River’s Gun Hocus Pocus VOI1SERT Middle River’s Gun Kara vara-SERT Middle River’s Gun Ironman NOU1Middle River’s Forest HarmonyMiddle River’s Forest Late NightMiddle River’s Forest MythMiddle River’s Full of HabaneroMiddle River’s Full of Twists and turnsMiddle River’s Mini RodiniMiddle River’s Rock With MeMiddle River’s Sky of AlaskaMiddle River’s Sky of ArizonaMiddle River’s Sky of CaliforniaMiddle River’s Sky of ColoradoMiddle River’s Sky of HawaiiMiddle River’s Sky of IndianaMiddle River’s Sky of IowaMiddle River’s Sky of NebraskaMiddle River’s Sky of OhioMiddle River’s Taittinger