Kasvattien tuloksia 2021

On tullut aika kiittää Middle River's-kasvattien omistajia Vuodesta 2021 ����

Vuosi on ollut monelle aktiiviselle noutajien koelajeja harrastavalle ihmiselle haastava. NOWT ja varsinkin NOME-A kokeita jouduttiin perumaan useita. NOME-B/NOU-kokeita, kun vihdoin kesällä järjestettiin, niin ilmoittautujia kokeisiin tuli suuri määrä, joten moni innokas Middiksen omistaja, jäi varasijoille kolkuttelemaan. Mutta tästähän te ette lannistuneet ja treenit lahjakkaan nelijalkaisen ystävän kanssa jatkui ja, kun se koepaikka viimein tärppäsi, niin tulokset puhuivat puolestaan. ��������Olen ylpeä teistä kaikista, jokaisesta nollasta, kolmosesta, kakkosesta kuin ykkösestäkin. ��������
Kaikki nämä tulokset tietävät useita työtunteja oman vuffen kanssa. Se tietää pitkiä kriisi- ja onnistumispuheluita treenikavereille, autolla ajelemista säässä kuin säässä, varpaat jäässä, kädet kylmänä tai hiki virtaa ja silmälasit huurtuu ���� kelien armoilla, mutta rakkaudesta lajiin.
Monelle meistä ja ainakin minulle koiran kanssa treenaaminen, on ollut todella tarpeellinen henkireikä, muutoin niin kummallisesti muuttuneessa maailmassa. Haluan sanoa kaikille teille suuret kiitokset vuodesta 2021.
Uskomaton määrä hienoja tuloksia.

Alle kokosin Middiksien tuloksia ja toki startteja per koira voi olla paljon enemmänkin, mutta toivottavasti onnistuin kokoamaan kasvatin parhaan tietyssä koelajissa kuviin. Kamalaa jos unohdin jonkun ��(anteeksi). Middikset ovat tahkonneet tuloksia myös näyttelyssä ja muissakin lajeissa, kiitos niistäkin.

Toivon todella, että vuonna 2022 saamme enemmän harrastaa, ettei kokeita jouduta perumaan ja että, näen teitä enemmän ja enemmän. ��Joten Hyvää Uutta Vuotta kaikille ystävilleni.
Muistathan merkata ylös kalenteriin Middisleirin ajankohdan 22-24.07.2022��❤️
It's breeding, it's training and it's something unknown, Kennel Middle River's ��